Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De ultieme Pokémon battle van de redactie

Gamekings Redactie 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmiddag, live vanuit de studio! David, Shelly en Emiel zullen strijden om de titel van Pokémonmeester. Er is bij alle partijen veel voorbereiding aan afgegaan, met veel uren aan speeltijd in de nieuwe games Pokémon Sun en Moon. De regels en meer zie je in deze Gamekings Extra: De ultieme Pokémon battle van de redactie.

Er wordt al sinds de release van Pokémon Sun en Moon gesproken over een battle tussen de Pokémon liefhebbers van de redactie. Vandaag is het dan zo ver, alles komt aan op het moment dat de eerste aanval gedaan wordt. Om het “professioneel” over te laten komen, zal JJ (die niet bekend is met Pokémon) de games shoutcasten! Uiteindelijk staat er voor de winnaar een taart te wachten, die te vinden zal zijn in de koelkast die schoongemaakt gaat worden door de verliezer. Dit zal ook live opgenomen worden met een koelkastcam. Bloed, zweet en tranen kunnen jullie verwachten vanmiddag. Dus kom kijken, want de emoties zullen hoog oplopen!

Wie gaat er winnen en wie zal de koelkast live gaan schoonmaken? Je ziet om 16:00 in de live stream van Gamekings op twitch.tv/gamekings! Kom het checken en kijk ook mee naar de eerste gameplay van Steep.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch