Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie over Transformers: Age of Extinction

Gamekings Redactie 04/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je haat het of je houdt ervan, maar hoe denkt de redactie over het vierde deel van The Transformers? Donderdag 3 juli kwam het vierde deel van “The Transformers” uit en nu blijkt dat deze extreem populair is. Check hier wat de Gamekings-redactie ervan vindt in ‘Gamekings Extra: De redactie over Transformers: Age of Extinction’!

Je zou het misschien niet verwachten, maar de cijfers liegen er toch echt niet om. De laatste Transformers-film, Transformers: Age of Extinction, is de eerste film van 2014 die meer dan één miljard dollar heeft opgeleverd in een maand tijd. Voor sommige mensen betekenen de Transformers-titels een geweldige terugblik naar het verleden in een moment van nostalgie, voor anderen betekent het wrede auto’s, toffe robots, mooie meiden, stoere gasten en explosieporno onder regie van Michael Bay. Het is simpelweg een kwestie van smaak of natuurlijk het ontbreken ervan. De leden van de Gamekings-redactie vertellen wat zij vinden van de nieuwste Transformers-film en de meningen lopen volop uiteen.

Zoals je misschien gewend bent van de Transformer-serie, zit het bekende gezicht van Shia LaBeouf er dit keer niet meer in. Deze is vervangen door niemand minder dan Mark Wahlberg, ook wel bekend van Lone Survivor en Pain & Gain. Als vader en uitvinder Cade Yeager koopt hij met een goede vriend een oude truck om de kosten voor zijn dochter’s hoge school te kunnen betalen. Echter blijkt dit stuk roetig metaal iets anders te zijn dat een normale truck. Cade ontdekt dat het een oude Optimus Prime is en beslist om hem te repareren.

Nog niet iedereen op de Gamekings-redactie heeft Transformers: Age of Extinction gezien, maar een mening hebben over Optimus Prime en z’n vrienden (en vijanden) is niet zo moeilijk. Worden we hier enthousiast of raden we je aan om niet naar de bioscoop te rennen en je tijd te besteden aan de robotvoertuigen? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: De redactie over Transformers: Age of Extinction’!

Gamekings Extra: De redactie over Transformers: Age of Extinction

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch