Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie over de Gamekings Showcase GTA V Edition

Gamekings Redactie 17/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was het natuurlijk een epische dag voor fans van de Grand Theft Auto-serie. De officiële verkoop van één van de grootste games ooit ging vandaag in Nederland van start. Sommige gamers hadden de nieuwe titel van Rockstar Games al iets eerder in huis weten te krijgen, maar de meeste mensen moesten vannacht in de rij staan of vandaag overdag naar de winkel. Wij konden natuurlijk niet achter blijven bij deze enorme hype en heeft daarom gisteren een hele vette show neergezet om de launch van GTA V te vieren. De Gamekings Showcase was een groot succes! Skate en Steven kijken nog even terug naar deze epische avond in deze ‘Gamekings Extra: De redactie over de Gamekings Showcase GTA V Edition’.

Skate is vandaag druk bezig de aparte game Beyond: Two Souls te spelen voor de review die binnenkort op Gamekings.tv verschijnt. Jelle onderbreekt hem even en wil natuurlijk weten wat Skate van gisteravond vond, als host van de show. Steven leek toch wel de makkelijkste job van de avond te hebben. Hij mocht op de bank zitten en de hele avond door Los Santos cruisen. Toch vertelt hij dat het op sommige momenten helemaal niet zo makkelijk was als dat het leek. Wanneer er werd gevraagd om wat specifieke gameplay te laten zien, moest hij er wel voor zorgen dat hij niet door een heel SWAT-team overhoop werd geschoten of net een scene van een missie liet zien.

Naast de grote productie hebben we natuurlijk ook veel plezier gehad in het maken van deze bijzondere uitzending. Wij vonden het enorm tof om te doen en we hopen dat jij er ook met veel plezier naar gekeken hebt! Had je gisteravond andere dingen te doen en heb je alles gemist? Maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat de gehele uitzending vandaag op Gamekings.tv komt te staan!
Gamekings Extra: De redactie over de Gamekings Showcase GTA V Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch