Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor het weekend

Gamekings Redactie 27/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja jongens, het is weekend en dat betekent maar drie dingen: Gamen, gamen en nog meer gamen. Hier op de redactie kijken we ook de hele week uit naar het moment dat we verder kunnen gaan of beginnen aan de game waar we al geruime tijd over aan het dagdromen zijn. Vandaag zijn we Boris, Dennis, Jelle en Rogier toevallig tegen het lijf gelopen en hebben we direct gevraagd wat zij gaan spelen dit weekend. Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor het weekend’!

Natuurlijk willen we dit maar al te graag met jullie delen, dus hebben we er een leuk item van gemaakt zodat jullie eventueel nog ideeën kunnen oppikken over games die je moet gaan spelen dit weekend. De meningen zijn verdeeld en niet iedereen houdt van hetzelfde. Gelukkig hebben we dan ook verschillende meningen te horen gekregen, waardoor er genoeg opties zijn. Waarschijnlijk zit Grand Theft Auto V ook dit weekend in veel consoles, maar niet bij iedereen.

Volgende week is er helemaal geen tijd om thuis te gamen, want dan moeten we natuurlijk naar Firstlook 2013, dat plaatsvindt in de jaarbeurs te Utrecht. Daar kunnen we met z’n allen de slag met de PlayStation 4 en om jullie nog nieuwsgieriger te maken, komen er vanaf maandag Gamekings Extra-items met Dennis die langs is geweest bij Sony om eens even te kijken wat het nieuwe beestje allemaal in huis heeft. Daarnaast is ook de Xbox One aanwezig op Firstlook 2013!

Natuurlijk zijn we ook razend benieuwd naar wat jullie gaan spelen. Laat het weten in de comments en wellicht breng je anderen nog op een ontzettend goed idee.
Gamekings Extra: De redactie maakt zich klaar voor het weekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch