Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie kijkt Nintendo Direct

Gamekings Redactie 07/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmiddag was het zover! Nintendo had een Nintendo Direct-uitzending en de redactie ging er effe goed voor zitten. Natuurlijk was het hopen op toffe nieuwe titels en of dat gebeurde, zie je in Gamekings Extra: De redactie kijkt Nintendo Direct.

Stiekem kenden we het meeste al, toch hebben we wel nieuwe dingen gezien en gehoord. Dennis heeft de Nintendo Direct-stream aangezwengeld en iedereen komt kijken of er redenen zijn keihard enthousiast te worden. Er wordt afgetrapt met nieuwe beelden van Sonic Lost World. De blauwe egel gaat kei- en keihard in deze Wii U-exclusive. Gelukkig weten we nu dat we vanaf 18 oktober aan de slag kunnen met deze game.

Alsof het niks is, zien we ook de opgepoetste versie van The Legend of Zelda: The Wind Waker voorbij komen. Eerlijk is eerlijk, ze hebben wel hun best gedaan om het er tien jaar na de originele release nóg aantrekkelijk uit te laten zien. Opnieuw hebben we te maken met een Wii U-exclusive én een game die in oktober uitkomt, want het wordt 4 oktober voor The Legend of Zelda. Dat belooft een heerlijke maand te worden.

Natuurlijk moet er wel effe besproken worden wat er van gevonden wordt. Dennis en Dominique waren heel erg te spreken over het feit dat er een hele hoop indiegames naar de Wii U komen, waaronder zelfs een game van Nederlandse makelij. March of War is van de hand van ISOTX, welke uit ons eigen kikkerlandje komen. De heren weten weg te geven dat ze stiekem al meer weten over deze game. Hou Gamekings in de gaten!

Het was het middagje wel hoor, met zo’n Nintendo Direct. Als je benieuwd bent hoe dat nou ging op de redactie, check Gamekings Extra: De redactie kijkt Nintendo Direct!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch