Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie heeft honger!

Gamekings Redactie 12/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag had Shelly, niet geheel voor het eerst, een ongelofelijke honger. Toen iemand het woord burrito had gedropt was het hek van de dam. Geheel vrijwillig gingen stagiars Mo en Jeroen burrito’s halen voor de redactie, wat natuurlijk een prima excuus was om onderweg wat Pokemon Go te spelen. Hoe het afliep met beide heren en het eten zie je in deze Gamekings Extra: De redactie heeft honger!

De honger van de redactie was niet te stillen en iedereen vond dat de heren er wat lang over deden (80 minuten, waar twee andere stagiairs eerder burrito’s in 30 minuten wisten te halen). Nadat de heren terugkwamen met 4(!) tassen vol aan bestellingen van alles en iedereen, kon het schaften beginnen. Shelly was vrij content met haar burrito, maar de atoombom die Jelle kreeg, sloeg werkelijk waar alles. Zijn burrito was zó ongelofelijk gevuld, dat alles eruitviel bij het inrollen en het gevaarte ongeveer een kilo woog. Voor Jelle natuurlijk geen reden om te treuren en vol goede moed nam onze ‘Foodking’ deze uitdaging met alle liefde aan!

Een leuk inzicht op het eetpatroon van onze redactie dus. Als je smakelijk wilt lachen deze middag, rol dan even zelf een burrito en check deze Gamekings Extra: De redactie heeft honger!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch