Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie checkt Hyper Breaker Turbo

Gamekings Redactie 30/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nietsvermoedend kwam Martin vanochtend aan op de redactie, tot hij bij het checken van zijn mail onverwachts iets tegenkwam wat hem wel interessant leek. Nu wil je natuurlijk graag weten wat hij dan precies tegenkwam, en dat gaan we je vertellen. Het was namelijk niks minder dan een linkje naar een vette downloadable game, genaamd Hyper Breaker Turbo. Hij heeft ‘m gelijk aangeschaft. Of Martin de game niet meer weg kan leggen, dat zie je in ‘Gamekings Extra: De redactie checkt Hyper Breaker Turbo’.

In Hyper Breaker Turbo bestuur je een klein platform, waar je een balletje op moet laten stuiteren. Met het balletje heb je als doel zoveel mogelijk blokjes te vernietigen, die zich in het level om je heen bevinden. Heb je alle benodigde blokjes weten te slopen? Dan kun je naar het volgende level, en daarvan zijn er maar liefst 75. Je kunt dus nog best even druk zijn met deze game.

De makers van de game zijn Barry Kostjens en Ricardo de Zoete. Nu zeggen deze namen je misschien weinig, maar als we ‘Push Panic’ zeggen dan gaat er misschien wel een lampje branden. Inderdaad, die game komt ook bij de twee heren vandaan. Net als Push Panic is ook Hyper Breaker Turbo geschikt voor iPhone en iPad. Met zo’n succesvolle voorganger moeten we toegeven dat Hyper Breaker Turbo toch wel hoge verwachtingen schept op de redactie. Dan is er alleen nog de vraag: maakt deze game onze hoge verwachtingen ook waar? Dat vertelt Martin je in deze ‘Gamekings Extra: De redactie checkt Hyper Breaker Turbo’.

Gamekings Extra: De redactie checkt Hyper Breaker Turbo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch