Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie checkt de Ratchet and Clank movie trailer

Gamekings Redactie 23/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wisten jullie dat een potje Tetris helpt tegen een lui oog? Dat is wat een “Russische dokter” beweert en Dominique weet je daar het een en ander over te vertellen. Dat, en de redactie checkt de Ratchet and Clank movie trailer.

Voor de mensen die de serie niet kennen: Ratchet & Clank is een serie games die voor de consoles van Sony worden uitgebracht en door Insomniac Games worden ontwikkelt. In de game volg je het verhaal van Ratchet, een Lombax die kan praten en nogal handig is met gereedschap, en zijn maatje Clank, een pratende robot. Samen redden ze het heelal door te strijden tegen de bad guys in de games. Een komische game-serie waar wij op de redactie heel wat uurtjes mee hebben doorgebracht.

En nu komt er dus een film aan van onze vriendjes Ratchet & Clank. De teaser trailer is vandaag online gekomen wat ons nieuwsgierig maakte. Er zijn maar weinig (of misschien wel geen…?) goede gamefilms gemaakt in de afgelopen jaren, hoewel er wel een aantal pogingen zijn geweest. Nu is het de beurt aan Ratchet & Clank. Op zich leent de gameserie zich er wel voor, gezien de opzet van de games. Er zit veel humor in en een groot aantal cutscenes die leuk zijn om te kijken. Maar is dit alles genoeg om er een toffe film van te maken? En zijn ze in 2015 nog wel relevant? Dennis, Dominique en Jelle hebben het er over en vertellen je gelijk even welke gamefilms ze wel tof vonden.

De redactie checkt de Ratchet and Clank movie trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch