Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De prijzen voor de speciale livestream

Gamekings Redactie 16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komen veel pakketjes binnen op de redactie die we natuurlijk graag laten zien. Ditmaal zijn de pakketjes echter niet voor de redactie, maar is het voor jou. We krijgen namelijk de goodies binnen die we gaan verloten tijdens de speciale livestream van vanmiddag om 16:00 op Twitch.tv/Gamekings.

Een tijd geleden heb je kunnen zien hoe Jelle een karakter uit de nieuwe Disneyfilm Big Hero 6 heeft ingesproken. Vandaag is er een pakketje binnen gekomen die daar wat mee te maken heeft. Aangezien Jelle slecht is in geheimen bewaren, kunnen we het hier eigenlijk ook gelijk verklappen. Je kan in de livestream van vanmiddag namelijk een POP! BayMax winnen. Dit is heel bijzonder, want van deze POP! zijn er maar 60 in Nederland.

Check vanmiddag dus de livestream, want er is zoals gewoonlijk genoeg te zien, te beleven en te winnen. Er komen ook drie mannen langs van de HKU om hun indie Ripple te showen en we gaan de nieuwe Evolve Open Beta spelen. Vergeet natuurlijk niet te subcriben om kans te maken op de goodies.

Gamekings Extra: De prijzen voor de Speciale Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch