Menu Premium
Loading...

De voice acting van Big Hero 6

20/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Disney heeft een heleboel goede animatiefilms op zijn naam staan. Bijvoorbeeld Nemo, Toy Story, Wall-E, Up en ga zo maar door. Deze lijst is inmiddels behoorlijk lang. Een andere uitgever die de laatste jaren ook flink bezig is geweest in de film-industrie is Marvel en laat het nu net zo zijn dat deze twee met elkaar een film gaan maken, namelijk Big Hero 6.

Maar alleen daarom maken we natuurlijk niet een speciaal item, er moet meer aan de hand zijn. En hoe! Jelle heeft namelijk een klein rolletje gekregen in Big Hero 6 van Disney. Hij mocht naar de Nederlandse studio van Disney om daar zijn stem te verlenen aan de nieuwe film. Daarnaast ging Dennis op stap om de stemregisseur, Stephan Holwerda, van Big Hero 6 te interviewen. Wat maakt een goede stemacteur? De wereld van een stemacteur is namelijk niet voor iedereen bekend. Daarom krijg je door Jelles optreden een kijkje achter de schermen van hoe de voice acting van films werkt. En hoe heeft Jelle het gedaan?

Dus wil jij zien hoe Jelle de uitdaging aangaat van de voice acting klus in Big Hero 6? Check dan deze special over de voice acting van Big Hero 6!

De voice acting van Big Hero 6

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch