Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De plofkip en Mass Effect

Gamekings Redactie 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft een aantal kaarten van Wakker Dier binnen gekregen met de vraag of hij er stukje tekst op kan zetten en op kan sturen naar de McDonald’s. Wakker Dier is namelijk in strijd met de McDonald’s over de plofkip. Samen met vegetariër Melle schrijven ze de mooiste kaarten voor de enorme fastfoodketen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog tijd om te praten over het feit dat EA heeft gezegd dat er geen remaster komt van Mass Effect. Benieuwd naar de meningen van onze heren? Bekijk dan snel deze Gamekings Extra: De plofkip en Mass Effect

Onlangs heeft EA aangekondigd dat er geen remaster komt voor de nieuwe generatie consoles van Mass Effect. Het bedrijf wil zich focussen op de toekomst en geeft aan geen tijd te hebben voor een remaster. Volgens Melle is dit onzin en is het hooguit een kwestie van tijd voordat er een remake komt. Als EA dit niet zelf kan doen, zal het wel worden uitbesteed aan een ander bedrijf en geven ze het alsnog uit onder hun naam. Wellicht spreken we in de toekomst dus alsnog over een remake van Mass Effect.

Denk jij net als Melle dat er uiteindelijk wel een remaster van Mass Effect gaat komen en eet jij thuis wel lekker plofkipjes? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch