Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De meest die hard bezoeker van Firstlook 2013

Gamekings Redactie 06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je had waarschijnlijk het idee dat je wel een baas bent, omdat je het ervoor over hebt om een uur in de rij te staan, zodat je als eerste naar binnen mag bij Firstlook 2013. Misschien heb je zelfs een slaapplek geregeld, want snel naar binnen rennen zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kan spelen. Toch is er altijd een baas boven baas. Ben je benieuwd wie en? Check ‘Gamekings Extra: De meest die hard bezoeker van Firstlook 2013’!

Er ging het verhaal dat we wel een hele die hard fan in ons midden hebben op Firstlook 2013. Iemand is namelijk op straat gaan slapen voor de Jaarbeurs Utrecht om er zeker van te zijn dat hij de snelste was. Slaapzakje mee en de oktoberkou trotseren en overleven. Wat een baas! Het laat sowieso zien dat hij een echte gamer is en Firstlook 2013 voor geen goud wilde missen, wat uiteraard heel logisch is!

Onze Firstlook 2013-verslaggever Thijs ging op pad om aan hem te vragen waarom hij op straat ging slapen. Thijs was dan ook benieuwd voor welke games hij komt. Iedereen heeft zo zijn of haar reden om Firstlook 2013 te checken. Nu blijkt: Onze meest die hard bezoeker was er zaterdag ook! Om Firstlook Twee hele nachten voor de Jaarbeurs Utrecht en niet eens compleet gesloopt zijn. Het is wat.

Het moraal van het verhaal is duidelijk: wil jij álles spelen dat op Firstlook staat? Dan wordt het twee nachten voor de deur slapen! Ik zie het al voor me, een heel tentenkamp tijdens Firstlook 2014.

Gamekings Extra: De meest die hard bezoeker van Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch