Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De McDonalds Pokémon speeltjes

Gamekings Redactie 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ kwam vandaag de redactie binnen, toen zijn oog viel op iets nieuws, namelijk de Pokémon speeltjes die te krijgen zijn bij een Happy Meal van de McDonalds. Daarom nam JJ de tijd om even te vertellen hoe hij zijn wereld aan diggelen zag vallen in deze Gamekings Extra: De McDonalds Pokémon speeltjes!

Vele zullen aan de reclames op tv wel hebben gezien dat er sinds 17 november Pokémon-figuurtjes te krijgen zijn bij een Happy Meal van de McDonalds. Dat terwijl Pokémon Go ons de afgelopen tijd juist de straten op heeft gejaagd en ons kilometers heeft laten lopen voor die ene Pokémon. Nu fastfoodketen McDonalds met de Pokémon speeltjes komt, moet JJ daar dus even zijn mening over kwijt en daar gaat hij dan ook uitgebreid op in. Samen met Karim bespreekt hij waarom The Pokémon Company dit contract met McDonalds is aangegaan en wat daar de gevolgen van zijn.

Ben jij nu nieuwsgierig met wat voor argumenten JJ komt? Of ben je juist benieuwd naar de mening van Karim? Dan moet je gewoon snel deze Gamekings Extra: De McDonalds Pokémon speeltjes checken! En laat natuurlijk even weten wat jij van deze toch wel tegenstrijdige actie vindt in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch