Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De livestream en Narcos

Gamekings Redactie 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yoo, daar zijn we weer! Of zoals Karim het zei toen hij op de redactie binnenkwam: “putas, I’m back”! Karim werd meteen voor de camera gegooid, want er moest nog een Extra opgenomen worden. Waar hij het over gaat hebben, zie je in deze Gamekings Extra: De livestream en Narcos.

Het is om 16:00 uur natuurlijk weer tijd voor een livestream met Steven, JJ en Karim en qua games hebben we deze week toch wel een hele mooie line-up. Deze week hebben we niets minder dan de alpha van For Honor, NBA 2K17 en neemt Steven speciaal zijn save-game mee voor de nieuwe expansion van World of Warcraft, namelijk Legion! Een strakke line-up voor een livestream!

Daarnaast is Karim helemaal hooked aan de serie Narcos. Het is zo erg dat hij op de redactie al half Spaans praat.
Voor de mensen die Narcos nog niet kennen, volgens Karim is het echt een must-watch. Narcos is een Netflix serie uit Amerika die sindskort zijn tweede seizoen online heeft gegooid. Narcos gaat over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel in de jaren 70 en 80. Dus check snel deze Gamekings Extra voor alle informatie en mocht je Narcos gaan kijken, zoals Karim zou zeggen: “binge die shit”.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch