Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: de laatste loodjes van de E3 livestream

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was het dan ein-de-lijk zo ver, de E3 is afgetrapt. Natuurlijk heb je ons op de voet gevolgd met onze Gamekings E3 2013 livestream. Wat ons betreft zijn het prima conferenties geweest met hier en daar een uitschieter en wat kleine teleurstellingen. Maar oh, oh, oh wat was het een toffe avond! Wil je weten hoe wij de laatste uren hebben doorstaan? Check hier de laatste loodjes van de E3 livestream.

We nemen je eventjes mee achter de schermen, waar we nog heel eventjes door moeten. We hebben pauze en zijn ons aan het klaarstomen voor de persconferentie van Sony. Niet wetende dat dit toch wel de verrassing van de avond zou worden. We hadden niet gedacht dat Sony met een agressieve strategie over Microsoft heen zou gaan walsen. Nee, voordat we dit wisten stonden een aantal van ons af te koelen op het balkon en kregen we bezoek van Nghia, onze redactieboeddha. Nghia zou ons wel even een hart onder de riem steken, eventjes ons over de eindstreep trekken. Die rollen waren gisteren echter geheel omgedraaid.

Verder hebben we ons wakker gehouden met de nodige energiedrankjes, koppen koffie en blikjes cola en is het allemaal goed gekomen. Vandaag gaan we gewoon fris en fruitig verder met de volgende livestream. Deze livestream is van Nintendo en die verzorgen we vanaf half vier. Op dat moment beginnen we, zoals je gewend bent, met een voorbeschouwing. Om vier uur begint de Nintendo Direct persconferentie echt. Daarna hebben we nog een nabeschouwing.

Als je gisteren inderdaad de gehele livestream hebt gevolgd èn ons ook nog twee foto’s hebt verstuurd, maak je natuurlijk kans op zo’n tof ‘ik kijk #gamekings’ t-shirt! Deze zullen we binnenkort aan de gelukkige toesturen, maar dit zal nog heel eventjes duren.

Je kunt vandaag natuurlijk nog steeds volop tweeten met de #GKE3 en wie weet beantwoorden wij straks jouw vraag wel.

de laatste loodjes van de E3 livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch