Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De grote E3 poll

Gamekings Redactie 04/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3, je wordt er haast mee platgegooid dat het er bijna aankomt. Nu is het tijd om zelf het heft in handen te nemen! We vragen namelijk aan joú naar welke game je het meest uitkijkt op de E3 2014. De poll staat voor je klaar en wij zijn erg benieuwd! Van de uiteindelijke resultaten gaan we een top 10 maken. Dennis legt het nog een keer haarfijn uit in deze ‘Gamekings Extra: De grote E3 poll’.

Over precies een week zijn de grootste conferenties achter de rug en weten we precies wat ons qua games te wachten staat de aankomende tijd. Dan zullen we precies weten welke van de games op de lijst daadwerkelijk aangekondigd zijn en wellicht wel nog meer dan waar we vermoedens van hebben. Schrik niet van de lengte van de lijst, want het zijn nogal wat games. Dit jaar staan er meer games op dan eerdere jaren, wat natuurlijk ligt aan het feit dat we nu de tweede lichting met games voor de next-gen (nu current-gen) consoles krijgen. Voor Microsoft staat er genoeg op het spel door het trage opstarten van de Xbox One verkoop. Sony is hier uiteraard van op de hoogte en wil voorop blijven lopen met hun PlayStation 4. Van beide partijen zijn er al flink wat games en trailers gelekt die erg veelbelovend zijn, waardoor we zelf alleen maar meer zin krijgen om naar Los Angeles te vliegen aanstaande weekend.

Door middel van deze poll willen we graag checken of jij net zo uitkijkt naar dezelfde titels als wij. De top 10 meest gekozen games krijg je aankomend weekend te zien in het eerste LA Today item, vanuit onze eigen studio. Check eerst voor verdere uitleg deze ‘Gamekings Extra: De grote E3 poll’ en vul daarna snel deze poll in! We zijn ontzettend benieuwd naar waar jullie zin in hebben!

Gamekings Extra: De grote E3 poll

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch