Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De eerste stapjes multiplayer Call of Duty: Ghosts

Gamekings Redactie 05/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan je praktisch onmogelijk ontgaan zijn dat sinds vandaag Call of Duty: Ghosts in de winkels ligt voor de current-gen consoles, PC en Wii U. Net zoals altijd stonden er rijen aan gamers voor de winkels om een exemplaar te bemachtigen en daarna keihard aan de slag te gaan met de game. Pascal en Skate zijn ook zo snel als ze kunnen naar de redactie gekomen voor de eerste stapjes multiplayer Call of Duty: Ghosts.

Gamers zijn tegenwoordig kieskeuriger dan ooit en er kan dan ook niet blind aangenomen worden dat een game met gemak tien miljoen keer over de toonbank gaat. De laatste jaren lukte het de Call of Duty-titels met gemak, maar ontwikkelaar Infinity Ward moet zich nog maar bewijzen met Call of Duty: Ghosts. Helemaal met het feit dat (ja, we kunnen er niet omheen) vorige week Battlefield 4 uitgekomen is, ook Assassin’s Creed IV: Black Flag tot de opties om te halen behoort en je natuurlijk maar één keer je geld uit kunt geven. Sowieso zijn er genoeg die helemaal niet in zijn voor een concurrentiestrijd en lekker meerdere titels halen, maar niet iedereen heeft die luxe. Dan moeten er keuzes gemaakt worden.

Iedereen en je oma weet dat Skate niet vies is van een potje Call of Duty, en ook Pascal gaat een sessie knallen niet uit de weg. Infinity Ward heeft Skate’s favoriete mode, Headquarters, niet in Call of Duty Ghosts gestopt, wat natuurlijk al voor hem een pijnlijke zaak is. Dat betekent niet dat hij de game geen kans wil geven en dat is ‘ie in ‘Gamekings Extra: De eerste stapjes multiplayer Call of Duty: Ghosts’ dan ook uitgebreid gaan doen. Zijn Pascal en Skate al enthousiast? Check ‘t item!

De eerste stapjes multiplayer Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch