Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De eerste Dunkirk trailer

Gamekings Redactie 14/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog geen paar uur geleden kwam er een trailer online van Dunkirk. Nou komen er elke dag film trailers online dus zo spannend klinkt het niet, totdat we even vermelden dat deze film is geregisseerd door niemand minder dan Christopher Nolan. Ben jij benieuwd naar de reactie van Emiel en JJ op de trailer? Check dan deze Gamekings Extra: De eerste Dunkirk trailer!

Als geschiedenis jou interesseert dan ben je vast wel op de hoogte van de Slag om Duinkerke in 1940. Deze slag uit de tweede wereldoorlog staat namelijk centraal in deze film. En laat nou net niemand minder dan Christopher Nolan een film maken over deze veldslag. Voor de mensen die deze naam niet kennen, je bent vast wel bekend met de laatste Batman-trilogie, Inception, The Prestige of Interstellar. Deze man kan in ieder geval films maken en wanneer hij besluit het oorlog-genre te tackelen, dan zijn wij wel nieuwsgierig naar hoe dat gaat uitpakken. Gaat hij ook zijn bekende trademark twists en turns gebruiken, of blijft deze film redelijk lineair qua storytelling?

Emiel is in ieder geval ook een Nolan fan, dus hij kwam graag voor de camera met JJ om hun eerste reactie te geven van deze trailer. Je ziet het in deze Gamekings Extra: De eerste Dunkirk trailer.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch