Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David speelt Broforce

Gamekings Redactie 18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Australië van vanavond wordt er nog hard gewerkt op de redactie aan de E3-items uit Los Angeles. Zo ook David is hard aan de slag. Hij heeft echter even een rustmomentje genomen om Broforce te spelen. Dominique, fan van het eerste uur, komt poolshoogte nemen. Dit zie je in deze ‘Gamekings Extra: David speelt Broforce’.

David heeft nog een beetje last van een jetlag. Hoewel het zijn eerste keer in de Verenigde Staten was, heeft zijn trip naar de E3 2014 in Los Angeles er flink ingehakt. Nu hij terug is, mag hij dan ook meteen aan de bak op de redactie van Gamekings om samen met de rest de hele week nog meer E3-content te maken voor de website. Het harde werken en zijn jetlag zorgen ervoor dat ‘ie even rust wil om Broforce te spelen en even te ontspannen.

Broforce is een side-scrolling run en gun platform videogame ontwikkeld door Free Lives Games en voor het eerst uitgebracht in 2012. De game heeft een retro-look en het grappige aan de game is dat de game-karikaturen van beroemde actiehelden bevat, die allemaal iets met ‘bro’ in de naam hebben. Denk aan Rambro, Bro Dredd, Brobocop en Indiana Brones. Maar op wie is Ash Brilliams gebaseerd?

De eerste versie van Broforce in 2012 was een demo onder de naam Broforce Brototype. Sindsdien wordt er nog altijd aan de game gesleuteld. De releasedatum voor de volledige game is er dus nog niet, maar wordt nog dit jaar verwacht. David kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen in deze ‘Gamekings Extra: David speelt Broforce’!

Gamekings Extra: David speelt Broforce

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch