Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David is terug van BlizzCon!

Gamekings Redactie 07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een aantal dagen te hebben doorgebracht in het zonnige Anaheim is David veilig geland op Schiphol. Natuurlijk is hij niet met lege handen teruggekomen en samen met Jelle bespreekt hij dan ook in het kort zijn avontuur van de Blizzcon 2016! David pakt hij ook nog even de goodiebox uit die hij met veel moeite dicht heeft gelaten voor deze Gamekings Extra: David is terug van BlizzCon!

David en Emiel zijn afgelopen weekend bij de BlizzCon 2016 geweest in het zonnige Amerika! Natuurlijk hebben de heren daar veel gezien, veel gedaan en vooral veel cosplayers en Blizzard-liefhebbers bewonderd. Wat het meest opviel was dan ook dat Blizzard-gamers niet één Blizzard game spelen maar over het algemeen meerdere. Zowel Emiel als David zijn uit Anaheim niet met lege handen vertrokken en daarom is David speciaal naar de redactie gekomen om deze unboxing te doen! Je vraagt je vast af wat voor gruwelijks er in die goodiebox zit…

Wil jij weten wat David van zijn BlizzCon avontuur vond? Of wat voor toffe aankondigingen de heren daar gehoord en gezien hebben? Stop dan heel gauw met lezen en bekijk die video Gamekings Extra: David is terug van BlizzCon! En laat natuurlijk even weten wat je vond in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch