Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David is aan het trippen

Gamekings Redactie 05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo af en toe wordt die Playstation 4 hier ook wel eens aangeslingerd. David had wat tijd over, dus ging hij maar even door de game bibliotheek scrollen en besloot Thumper maar eens uit te proberen. Deze game stond immers in Emiel zijn top 10, dus dan is het vast wel tof. Hoe David deze game heeft ervaren, zie je in deze Gamekings Extra: David is aan het trippen.

Thumper is een visuele ritme game. Je bestuurd een soort beetle op de maat van de muziek door heftige visuele werelden. Het doel is om alle negen bosses te verslaan, die vaak grote demonische hoofden zijn. Je hebt niet eens drugs nodig om lekker te trippen met deze game. Hoewel de game vast ook wel lekker weg speelt als je stoned bent.

David ging zich in ieder geval maar even wagen aan deze game, wat al snel resulteerde in flink wat frustratie. De game is ideaal als je even je reflexen en hand-oog-coördinatie wilt uittesten. Ook zijn goeie boxen geen overbodige luxe. Wil je deze game goed spelen, dan moet je goed op de muziek letten, wil je in de juiste flow komen.

De game is overigens ook met de Playstation VR te spelen, wat de gameplay ongetwijfeld nog interessanter maakt. Benieuwd of Thumper iets voor jou is? Check dan deze Extra en zie hoe David een boss probeert te verslaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch