Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David en Steven openen een Destiny: Rise of Iron pakket

Gamekings Redactie 15/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoppaaaa! We hebben een pakketje binnengekregen van Activision Blizzard! David stormt meteen de studio binnen tijdens een item om dit unieke Destiny: Rise of Iron pakket uit te laten pakken door Steven!

Op 20 september 2016 staat de release van Destiny: Rise of Iron op het programma en vandaar dat wij dit unieke collector’s pakket in handen hebben gekregen. Steven en David worden opmerkelijk opgewonden als zij de buitenkant van de doos zien. Termen als “oeehhh, schuif hem eruit” en “dit is zo hard” laten Skate denken dat er eigenlijk heel iets anders aan de hand is.

Steven en David willen allebei wel heel graag een aantal spullen hebben, maar zijn het er ook allebei over eens dat alles wat er in deze box zit bij elkaar moet blijven. Daarnaast heeft Steven zo zijn eigen hilarische theorie wanneer hij wordt geconfronteerd met het feit dat veel kijkers zullen gaan haten over waarom wij dit pakket niet weggeven. David vindt dat Steven deze collector’s box van Destiny: Rise of Iron alleen mag hebben als hij daar iets voor doet. Wat deze deal precies inhoudt, zie je in deze video!

Ben jij ook superblij voor Steven dat hij dit Destiny: Rise of Iron pakket heeft gekregen? Laat het ons weten in een reactie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch