Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David en Shelly kijken de nieuwe Pokémon trailer

Gamekings Redactie 01/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het houdt maar niet op met de Pokémon gekte, zo blijft Nintendo nieuwe trailers droppen voor de nieuwe Pokémon game, Sun en Moon. In deze Gamekings Extra: David en Shelly kijken de nieuwe Pokémon trailer kijken David en Shelly de gloednieuwe trailer voor Pokémon Sun en Moon!

In deze nieuwe trailer is er weer een shitload aan nieuwe content te zien. Zo zie je bijvoorbeeld dat originele Pokemon als Vulpix en Nintetails een gloednieuwe vorm hebben gekregen. Ook introduceren ze Z-Moves, een krachtige aanval die je eenmaal kan gebruiken per battle. Naast deze nieuwe features zijn er natuurlijk ook nog wat nieuwe Pokémon aangekondigd. Zo krijg je een dansende vogel die vier veschillende vormen heeft, een Rock-Flying type Pokémon die uit zijn “huid” kan kruipen, een otter-achtige Pokémon genaamd; Gumshoos en nog veel meer! Ook in deze trailer is te zien dat je kan rondrijden op een Tauros en kan rondvliegen op je Charizard.

Zo is er weer heel veel nieuwe shit te zien in deze nieuwe Pokémon trailer, dus ben jij benieuwd wat David en Shelly hier van vinden? Check dan snel deze Gamekings Extra: David en Shelly kijken de nieuwe Pokémon trailer en laat in de comments weten wat jij vind van al deze nieuwe functies!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch