Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David en JJ over Prey (en dat rijmt)

Gamekings Redactie 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David heeft weer op het internet gespeurd en vond een nieuwe trailer van een game, en moest deze natuurlijk even delen met JJ. Deze keer gaat het over niks minder dan de nieuwe trailer van Prey! Maar wat de heren van deze nieuwe Prey vinden? Dat zie je in deze Gamekings Extra: David en JJ over Prey (en dat rijmt)!

JJ heeft toch wel een hele interessante filosofie over een level in Prey. Hij vindt het namelijk lijken op een vagina waar een indiaan in gaat. Maar waarom hij dit vindt? Dat is nog maar de vraag. Daarnaast moeten de heren wel even hun mening kwijt over hun bevindingen. En David en JJ zouden zichzelf niet zijn als ze hun woordje hier niet voor klaar hadden. En daarbij heeft David weer een ongekende wijze filosofische vraag voor JJ, maar hoe hij deze gaat beantwoorden? Dat ga je gewoon zien in deze Gamekings Extra!

Ben jij benieuwd wat onze heren van de nieuwe trailer vinden? Of wat voor discussie dit teweeg brengt? Check dan eens even heel gauw deze Gamekings Extra: David en JJ over Prey (en dat rijmt), en laat ons in de comments weten wat jij van deze nieuwe trailer vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch