Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David en Jelle over de 400ste aflevering

Gamekings Redactie 22/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

28 november 2016 zal de geschiedenis in gaan als een belangrijke dag voor Gamekings en alle Gamekings kijkers. Dan wordt namelijk de alweer 400ste aflevering uitgezonden! Na 15 jaar Gamekings zijn we gewoon aankgekomen bij nummertje 400 en natuurlijk zal deze aflevering helemaal in het teken staan van de 15 Year Anniversary Gamekings Party! Check dus snel deze Gamekings Extra: David en Jelle over de 400ste aflevering om te zien wat zij van deze mijlpaal vinden.

15 jaar Gamekings en 400 afleveringen maken gaat je niet in de koude kleren zitten, want welke andere tv show in Nederland houdt het nu zo lang vol op de buis? Gamekings gaat gewoon steady door en met al deze uren aan beeldmateriaal zitten er een hoop toffe momenten tussen. Op de Gamekings 15 Year Anniversary Party hebben we zo veel mogelijk oude en nieuwe Gamekings bij elkaar verzameld om hun favoriete momenten te komen delen.

Welke momenten dat allemaal zijn, ga je in deze 400ste aflevering terugzien. Dus vergeet vooral deze aankomende maandag niet naar Gamekings te kijken, want we hebben iets groots te vieren in deze aflevering! Het was al niet niks dat we al 15 jaar bestaan, maar nu komt daar dus ook nog de vierhonderdste aflevering bovenop! Kijk a.s. maandag om 21:45 dus naar Spike TV voor dit epische moment in de historie van Gamekings.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch