Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Daan gaat naar Gatebil 2016!

Gamekings Redactie 05/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het evenement Gatebil komt er weer aan! Samen met Monster gaan Jelle, Steven en Daan naar Noorwegen voor dit evenement. Stagiair Daan moet zijn spullen inpakken voordat hij vertrekt, maar eerst vertelt hij wat hij er van verwacht in deze Gamekings Extra: Daan gaat naar Gatebil 2016!

Dit is niet de eerste keer dat we naar het evenement Gatebil gaan. In 2012 gingen we ook en het was fucking episch! Jelle, Steven en Daan gaan met de auto naar Noorwegen, maar rijden niet solo. Samen met een stoet aan supercars die driftend over de snelwegen scheuren, rijden ze naar Rudskogen een week vol auto’s, drank en vrouwen tegemoet.

Op 7, 8, 9 en 10 juli 2016 gaat Gatebil van start. Tijdens Gatebil zijn er menig relaties kapotgegaan, maar Daan verwacht dat zijn trip chill zal verlopen en dat hij altijd nuchter achter de camera zal staan. Shelly en de rest van de redactie denkt echter niet dat dit het geval gaat zijn,

We blikken even terug naar dit awesome evenement, terwijl je hier alle items terug kunt kijken van Gatebil 2012. Check nu hoe Daan zich heeft voorbereid op Gatebil 2016 in deze Gamekings Extra: Daan gaat naar Gatebil 2016!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch