Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Conclusie dag 1 Firstlook 2013

Gamekings Redactie 05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten in de tussentijd al op de helft van Firstlook 2013. Thijs is de hele dag in de weer geweest om voor jullie items op het web te toveren, vrijwel direct van de beursvloer. Op het einde van de dag was het natuurlijk tijd om aan mensen te vragen wat ze nou eigenlijk van de eerste dag vonden. Sommige mensen vonden de wachtrijen iets te lang, maar gelukkig heeft iedereen toch wel kunnen doen wat ze wilden te doen. Zo kregen we ook vaak te horen dat mensen het heel erg gezellig vonden en dat iemand het mooi ingericht vond! Het moet je maar opvallen natuurlijk. Voor meer eerste reacties kijk je ‘Gamekings Extra: Conclusie dag 1 Firstlook 2013’.

Thijs kwam zelfs op het eind van de rit Negativ tegen, die blijkbaar al jaren probeert bij Gamekings aan te sluiten. Natuurlijk had de beste man daar het een en ander over te melden. Toch was het ook vooral interessant wat andere mensen van Firstlook 2013 vonden en wat de algemene conclusie was. Als we goed geluisterd hebben, dan is in ieder geval de sfeer goed aanwezig.

Natuurlijk zitten we pas op de helft van Firstlook 2013 en gaan we morgen nog een dag knallen. Thijs vroeg zich verder ook nog af of jullie nog ideeën hebben die hij op de vloer kan uitvoeren. Natuurlijk komen die items morgen net als vandaag in de loop van de dag online.

Wij kijken in ieder geval terug op een mooie eerste dag en ook kijken we vooral uit naar dag twee. We willen iedereen bedanken die vandaag langs is gekomen en heeft meegeholpen aan de geweldige sfeer. We gaan er morgen ook een toffe dag van maken. Heb je nog geen ticket? Dan is het nog steeds mogelijk om die aan te schaffen bij de kassa’s. Je leest het goed, je kunt nog steeds langskomen op Firstlook 2013!
Gamekings Extra: Conclusie dag 1 Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch