Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Codes voor de Ghost Recon Wildlands Beta

David van Arragon 30/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend hebben we met zijn allen los kunnen gaan in de gesloten beta van For Honor. JJ heeft dit uiteraard ook gedaan, maar er staat nog een andere Ubisoft-game te popelen om gespeeld te worden. Het gaat in dit geval natuurlijk om niets minder dan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, want ook die game krijgt een gesloten beta toebedeeld, en wel vanaf 3 Februari aanstaande. Wil jij weten hoe je ook zo’n code kunt bemachtigen? Check dan deze Gamekings Extra: Codes voor de Ghost Recon Wildlands Beta.

In Ghost Recon: Wildlands is het de bedoeling dat je het als onderdeel van ‘the Ghosts’ opneemt tegen de Santa Blanca drugscartels in Bolivia. Dit kun je in je eentje of met je vrienden doen door gebruik te maken van een wijds scala aan voertuigen en wapens, zolang de missie maar tot een succesvol einde wordt gebracht. Wij hebben op de beurzen waar we zijn geweest, in speelsessies met de game en in de trailers van de game al flink kunnen proeven van deze setting, maar wat is er nu vetter dan dat helemaal zelf te mogen ontdekken?

Onze JJ is een gamer van het eerste uur. Hij is er dan ook vaak als de kippen bij als er ook maar iets van een nieuwe game te spelen valt. Vanaf 3 Februari aanstaande kan de wereld namelijk los gaan met de beta van Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, en ook jij kunt een van de deelnemers zijn. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is naar deze website te gaan, je code te claimen, en digitaal af te reizen naar Bolivia. Ook heeft JJ nog wat tips voor je die je zullen bijstaan in het claimen van zo’n code, dus let goed op in deze Gamekings Extra: Codes voor de Ghost Recon Wildlands Beta.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch