Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel over Hearthstone: One Night in Karazhan

Gamekings Redactie 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor alle cardgame fans! Er is een nieuwe Hearthstone-uitbreiding toegevoegd aan de game, namelijk One Night in Karazhan. Wie anders dan Emiel zou ons hier meer over kunnen vertellen in de Gamekings Extra over Hearthstone: One Night in Karazhan!

Ook jij bent uitgenodigd! Gastheer Medivh the Wizard geeft een groot feest en dat belooft wat te worden. Echter wordt dit feest verstoord, want Medivh verdwijnt en de voorbereiding van het feest is nog lang niet klaar. Aan jou de taak om samen met de butler het feest gereed te maken voor alle gasten.

Deze Hearthstone adventure is verdeeld in vier wings en kan jij er elke week één openen voor 700 goud. Laat je verrassen door de variatie aan nieuwe gameplay door bijvoorbeeld een potje schaken te spelen of de betoverde spiegel en afwas in de hand te houden. Gebruik je eigen samengestelde decks in de helft van de avonturen en laat je meeslepen in het verhaal dat zich afspeelt in het magische Karazhan.

Door het uitspelen van dit verhaal krijg je een hele set nieuwe kaarten waaronder een aantal legendarische! Blijf niet achter lopen op de rest en feest lekker mee met deze nieuwe uitbreiding gebracht door Blizzard!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch