Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Chaos op de redactie en Call of Duty Infinite Warfare

Gamekings Redactie 16/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is chaos op de redactie! Dit omdat Boris, Steven en Jelle naar de premiere van Rogue One: A Star Wars Story zijn geweest. Natuurlijk is niet iedereen daar blij mee, waar subtiel mee om wordt gegaan. Daarnaast is er bijzonder nieuws en dat gaat JJ jullie vertellen in deze Gamekings Extra: Chaos op de redactie en Call of Duty Infinite Warfare!

Je hebt vast gemerkt dat er een aantal mensen helemaal fan zijn van Star Wars. Maar deze week was dus de premiere van Rogue One: A Star Wars Story! En natuurlijk zijn onze Boris, Steven en Jelle daar heen gegaan. Maar dat is niet waar JJ jullie over wil inlichten. Er komt namelijk een free trial aan voor Call of Duty: Infinite Warfare, wat inhoudt dat je de game vijf dagen lang gratis kunt spelen, wat een interessante zet is van Activision. Maar natuurlijk geven ze niet de complete game gratis, maar wat wel?

Ben jij benieuwd wat er aan de hand is op de redactie? Of wil jij weten wat voor bijzonder nieuws JJ voor jullie heeft opgegraven? Wacht dan niet langer en bekijk deze Gamekings Extra: Chaos op de redactie en Call of Duty: Infinite Warfare! En drop jouw reactie in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch