Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris heeft een luxeprobleem

Gamekings Redactie 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jongens, Boris zit met een dilemma, of nou ja, eigenlijk is het een beetje een first world problem.
Wat is het geval? Boris heeft al vier jaar dezelfde MacBook en hij vindt dat het tijd is voor een nieuwe. De oude wordt wat trager, de touchpad doet het niet meer perfect en er zijn een paar dooie pixels. We hebben allemaal wel eens het probleem. Je hele leven staat inmiddels op je paar jaar oude laptop/MacBook, maar het is echt tijd voor een nieuwe.
Check deze Gamekings Extra: Boris heeft een luxeprobleem voor het hele verhaal.

In deze Gamekings Extra vertelt Boris over hoe hij naar de Apple Store ging, praktisch met het geld in zijn handen, ready om een nieuwe MacBook te kopen, maar de nieuwe serie van Apple valt gewoon erg tegen…
Je betaalt bakken met geld, voor redelijke specs, of voor features die je toch niet gaat gebruiken, dus wat zijn dan de opties?

Zoals Boris al zegt in deze Extra, hij hoeft geen tips als: “koop een Windows laptop”. Hij is namelijk bewust van de mankementen van Windows, maar ook van die van Apple. Dus wie weet laat hij zijn huidige MacBook wel gewoon repareren. Wat denken jullie? En wat vinden jullie van de nieuwste serie MacBooks van Apple?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch