Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris zet een kopje koffie

Gamekings Redactie 09/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is koffietijd met Boris! In deze nieuwe Gamekings Extra gaat Boris jullie laten zien hoe je een echt lekkere kop koffie moet zetten. Eigenlijk is het helemaal geen normale kop koffie, maar het is een Blammo kop koffie. Boris kennende, gebruikt hij gezonde producten, want hij vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Zal hij dat nu ook doen of drukt hij alleen maar op een knopje om een bakkie pleur te toveren? Kom erachter met het kijken van ‘Gamekings Extra: Boris zet een kopje koffie’!

Boris drinkt graag een ongezonde kop koffie, want heel goed is koffie natuurlijk niet voor je. Gelukkig zit er wel een beetje balans in, want dit kopje koffie wordt gecombineerd met een lekker biologisch appeltje. Dit is natuurlijk omdat Boris de gezondste man is van de redactie. Hij is zoals iedereen weet een doorgewinterde vegetariër – Meest Sexy Vegetariër van  2012! – en eet ook helemaal geen koolhydraten meer. Zijn goede gewoontes beginnen aan te slaan bij de rest van de redactie, want onder andere Jelle, Melle, Dominique en een aantal stagiaires zijn gezonder gaan eten. Jelle is namelijk ook bijna helemaal gestopt met het eten van koolhydraten.

Toch drinken de mannen graag op zijn tijd een biertje, die over het algemeen meer koolhydraten bevat dan een boterham met kaas. Twee dingen die Boris en Jelle eigenlijk niet meer eten. Hun leven bestaat uit salades vol groente en in Boris’ geval dus ook een lekker appeltje voor de dorst. Dat er goed gegeten wordt heb je eerder ook al kunnen zien, want Boris en Jelle gingen op pad om ingrediënten te halen voor een epische salade. Mocht je dat item gemist hebben, dan is die ook zeker het kijken waard. Voor nu houden we het bij koffie, want Boris weet daar ook voldoende over te vertellen.

20140509 - VrijdagSplash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch