Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris speelt Battlefield 1

Gamekings Redactie 19/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wist je het al omdat je Boris volgt op zijn Twitch kanaal, want dan had je gezien dat hij een aantal dagen Battlefield 1 heeft gestreamed op de Playstation 4. Maar vandaag is onze held weer op de redactie te vinden en wil hij de game graag spelen op de Xbox One. Emiel wil wel graag weten wat de mening van Boris is, dus overvalt hij hem tijdens het spelen. Wil jij weten of Boris Batllefield liever speelt op de Playstation 4 of op de Xbox One? Bekijk dan snel deze Gamekings Extra: Boris speelt Battlefield 1.

Battlefield 1 is al jaren de grote concurrent van Call of Duty. Deze twee games strijden al jaren tegen elkaar als het gaat om welke de beste first-person shooter is. Dit jaar gaat Call of Duty de toekomst met Infinite Warfare in, terwijl Battlefield de geschiedenis in gaat met hun nieuwe game die de titel Battlefiend 1 draagt. Battlefield 1 komt uit op 21 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en de PC.

Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Gamen jullie liever op de Xbox One of op de Playstation 4 en zijn er games die jullie alleen maar spelen op een bepaalde console? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch