Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris maakt contact met aliens

Gamekings Redactie 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twee jaar was het dan eindelijk zover…  Een speler van Elite: Dangerous maakte voor het eerst contact met een alien. Toen Steven dit nieuws zag wist hij meteen dat hij er iemand op de redactie enorm blij mee kon maken, want je mag Boris maar voor één reden wakker maken ’s nachts en dat is wanneer er vet nieuws is over Elite: Dangerous. Of Boris dit nieuws kan waarderen zie je in deze Gamekings Extra: Boris maakt contact met aliens!

De enige baas op de redactie die nog steeds een grote liefde heeft voor Space games, is natuurlijk onze Boris. De man is nog steeds groot fan van Elite: Dangerous en was tot een aantal maanden geleden super enthousiast over No Man’s Sky. Na de release stortte de hoop van Boris in elkaar, zodoende heeft hij nu zijn hoop gevestigd op Star Citizen.

De developers zijn nog steeds vol gas bezig met het verbeteren van Elite: Dangerous. Zo hebben ze afgelopen week aliens toegevoegd en is het dus mogelijk dat je ze tegenkomt tijdens het reizen. We hebben de video aan Boris laten zien en de reactie van onze held is zoals we die zouden verwachten! Had jij hetzelfde gevoel als Boris? Laat het hem weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch