Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Bezoek van WWE wrestler Cesaro

Gamekings Redactie 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kregen we sportief bezoek op de Gamekings redactie! Professioneel worstelaar Claudio Castagnoli beter bekend als Cesaro kwam langs om zijn top 5 vetste WWE WrestleMania matches met jullie te delen. Deze top 5 is natuurlijk morgenmiddag te zien in Einde van de Week Vrijdag. Cesaro maakte zijn worsteldebuut in 2000 in Duitsland en heeft sindsdien verschillende titels op zijn naam staan. Bij de WWE staat hij pas sinds 2011 in de schijnwerpers, maar hij maakt snel naam. Iedereen op de redactie kent Cesaro wel. Zo is hij bekend van zijn twee signature moves de Very European-Uppercut en de Neutralizer. Ben je benieuwd wat JJ Skate en Dominique de tofste move van Cesaro vinden? Kijk dan deze ‘Gamekings Extra: Bezoek van WWE Wrestler Cesaro’.

Skate is lichtelijk zenuwachtig, ook al ontkent hij dit met klem. Waarom? Hij mag namelijk deze wrestling ster interviewen. Zoals jullie weten voorziet Skate de WWE-uitzendingen op Eurosport in Nederland van commentaar. Hij is dus de aangewezen persoon om Cesaro te interviewen. Cesaro is daarentegen een stuk meer ontspannen. Angst voor de camera heeft deze WWE-wrestler totaal niet, hij stormt letterlijk direct op de camera af bij binnenkomst. Ben je benieuwd naar de eerste beelden van Cesaro’s bezoek? Waar wacht je dan nog op?

Naast Hulk Hogan weet JJ niet veel van wrestling, daarom laat hij het commentaar wat wrestling betreft liever over aan Skate. JJ komt nog wel met een oplossing voor het overschot aan hangjongeren. Weet je al alles van WWE, maar zit je te wachten op een oplossing voor het hangjongerenprobleem? Check dan ‘Gamekings Extra: Bezoek van WWE wrestler Cesaro’.

Gamekings Extra: Bezoek van WWE wrestler Cesaro

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch