Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Best of Gamescom awards

Gamekings Redactie 24/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is David sportief bezig met zijn squad oefeningen, terwijl JJ iets met je wil bespreken in de Gamekings Extra van vandaag! We weten allemaal wel dat JJ een aardig potje kan lullen, dus we zien hoe lang David het in die positie volhoudt in deze Gamekings Extra: Best of Gamescom awards!

Voordat JJ begint met de awards, heeft hij nog even wat te zeggen over Pokémon GO in Rusland. Daar is de game nog steeds niet officieel uitgebracht en is er nog onenigheid over de “gevaren” die erbij komen kijken. Daar wordt hard onderzoek naar gedaan door de Russen, maar ondertussen is er daar wel een alternatieve game uitgebracht, waarbij je historische Russen kunt zoeken en daarmee een selfie kunt nemen.

Genoeg over de Russen gesproken, we gaan weer terug naar Duitsland waar de Gamescom weer een groot succes was. De Gamescom zou de Gamescom echter niet zijn als er geen awards uitgereikt zouden worden en JJ neemt een aantal opmerkelijke awards dan ook met je door. Laten we kijken of JJ en David het eens zijn met de keuzes en wat vond het publiek eigenlijk de beste game van deze editie van de Gamescom?

Genoeg gelezen, check nou maar gewoon die Gamekings Extra!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch