Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Aankomende maandag weer terug op Spike TV

Gamekings Redactie 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja mensen, dat zien jullie goed. Binnenkort zijn jouw favoriete Gamekings helden weer terug te vinden op de beeldbuis na de warme en drukke zomerperiode vol gekkigheid en epische momenten! Shelly en Jelle geven jou alle info (als ze het zelf tenminste weten te vinden) in deze Gamekings Extra: Aankomende maandag weer terug op Spike TV!

De zomerperiode heeft lang geduurd en dat ook nog eens zonder jouw portie Gamekings op TV. Gelukkig brengen Shelly en Jelle jullie het goede nieuws dat ze aanstaande maandag weer te volgen zijn op Spike TV. Gamekings reist de hele wereld over om jou de vetste beurzen, games en alle game gerelateerde zaken te laten zien en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, want er gebeuren altijd wel epische dingen. Om 21:50 kan je er weer klaar voor zitten. Schuif je vriend of vriendin aan de kant, pak de afstandsbediening van je ouders af of kijk het gezellig met zijn allen samen!

Dus vergeet vooral niet om je wekker te zetten, je hond op tijd uit te laten en sla gewoon eens een douchebeurt over om aanstaande maandag om 21:50 voor de TV te chillen en laat in de comments even weten waar jij naar uitkijkt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch