Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Top 10 lijstjes voor de eindejaarsinterviews

Gamekings Redactie 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vast geen verrassing voor vaste bezoekers van de website dat we weer bezig zijn met de eindejaarsinterviews. Het einde van het jaar komt er weer aan en dat houdt in dat er weer allerlei lijstjes opgesteld moesten worden. JJ heeft inmiddels al in de stoel gezeten, dus hij heeft zijn lijstje al gedeeld. Maar hij vraagt zich af of de rest van de presentatoren moeite hadden met het samenstellen van de lijstjes. Je ziet het in deze Gamekings Extra: Top 10 lijstjes voor de eindejaarsinterviews.

Dit jaar kunnen jullie weer mooie lijstjes verwachten. Favoriete momenten van dit jaar, dingen waar men naar uit kijkt in 2017, meest teleurstellende games, maar uiteraard ook de favoriete games van 2016. En dit mocht een top 10 zijn, maar ook meer of minder, afhankelijk van hoeveel games je wou gebruiken.

2016 is voor sommigen namelijk een wat teleurstellend jaar geweest wat betreft games. Veel mensen waren teleurgesteld in releases als No Man’s Sky, Mafia III of de nieuwste Call of Duty, dus JJ vroeg zich af of men wel een top 10 kon maken. Daarnaast krijgen jullie een kleine sneak peek van wat je wel of juist niet in een aantal lijstjes kunt verwachten. Check deze¬†Gamekings Extra: Top 10 lijstjes voor de eindejaarsinterviews!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch