Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De handleiding van de Playstation VR

Gamekings Redactie 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is het zover: de Playstation VR gaat verschijnen. Emiel is fucking benieuwd wat dit gaat betekenen voor games. Uiteraard gaan wij hier veel aandacht aan besteden en zullen er ook hevige discussies over online komen. Voordat we dat doen wil Emiel het echter hebben over de uitleg-video van Sony over de Playstation VR. Ben jij net zo hyped als hij is? Check dan snel deze Gamekings Extra: De handleiding van de Playstation VR!

Emiel, die een fetish heeft voor uitleg-video’s, handleidingen en dat soort onzin, legt jullie uit wat er nodig is om de ultieme virtual reality-ervaring bij jou thuis te creëren. Nu hoor ik jullie denken “ik geloof het allemaal wel, ik sluit die VR-bril aan en dan gaan we lekker gamen”. Nou, dan zul je wellicht met een mond vol tanden komen te staan, want er zijn een aantal dingen die je misschien niet had verwacht.

Er zijn al meerdere VR-games uitgekomen en die zijn wereldwijd niet altijd goed ontvangen. Wat is jouw mening? Welke games of gamegenres gaan groot worden in VR? Of denk jij dat VR gewoon een flater wordt? Laat het ons weten in de comments en hou Gamekings in de gaten, want er komt een storm aan items over VR online!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch