Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: 2014 is begonnen!

Gamekings Redactie 02/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, de vakantie is afgelopen en het is tijd voor een nieuwe reeks aan Gamekings Extra-items. Vandaag hebben wij ze speciaal voor jou kunnen vastleggen in hun vertrouwde habitat; Skate, Jelle en Dominique. Natuurlijk zijn we benieuwd wie het meeste oliebollen naar binnen gewerkt heeft, maar nog belangrijker is natuurlijk wat de heren hopen tegen te komen in 2014. We zijn uiteraard ook nieuwsgierig naar jouw ervaringen tijdens de jaarwisseling. Wat heeft Jelle, Dominique en Skate bezig gehouden met de jaarwisseling? Ze vertellen het je in ‘Gamekings Extra: 2014 is begonnen!’

Gelukkig is het jaar pas net begonnen en weten we waarschijnlijk nog maar de helft van de toffe games die uit gaan komen. Natuurlijk heb je publieksfavoriet Watch Dogs, waar ontzettend veel mensen vol smart op wachten, maar wat ik nog belangrijker vind zijn de onaangekondigde titels. De nieuwsgierigheid naar wat onder andere de E3 2014 gaat brengen is er zeker. Zo heeft Nintendo een slag te slaan, is het voor Microsoft ook tijd om eens even wat mensen te overtuigen en mag Sony doorgaan met flink aan populariteit winnen. Toch hebben ook zij zich te bewijzen, want hun PS Vita mag ook wel eens meer brute titels krijgen.

Zoals je merkt, is het enthousiasme hoog voor wat er allemaal aankomt dit jaar. We kunnen dan ook niet wachten om eind 2014 te kunnen stellen dat het een topjaar qua games was. Voor nu is het alleen nog maar gissen en gokken en natuurlijk ook lekker watertanden op de games waarvan we zeker zijn dat ze gaan komen.
Gamekings Extra: 2014 is begonnen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch