Menu Premium

Kom op 25 juli naar de Gamekings Premium Community Dag in Blast Galaxy

Jan Johan Beldrok 11/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat we zo verguld zijn met de vele Premium Bazen die ons maandelijks ondersteunen, hebben we een mooi cadeau voor jullie klaar staan. Op woensdag 25 juli aanstaande organiseren we namelijk speciaal voor de Premium Bazen de Gamekings Premium Community Dag in Blast Galaxy te Amsterdam aka de vette arcadehal van onze Steven. Van 14:00 uur tot 20:00 uur serveren we de bazen een heerlijke middag en avond vol retro-vermaak met en tegen de Gamekings presentatoren. Voor de fun en soms voor een tof prijsje. Niks moet, alles mag. Je weet wel.

Meer dan 100 arcadekasten staan klaar voor de Bazen

Wat kun je straks op 25 juli allemaal doen op de Gamekings Premium Community Dag bij Blast Galaxy? Heel simpel: veel. Je kunt aan de slag met meer dan honderd van de tofste arcadekasten en flipperkasten van toen en nu. Wat denk je van bijvoorbeeld Big Run, Crazy Taxi, Donkey Kong, Galaga, Mortal Kombat II, Ms. PacMan, OutRun of Point Blank. Vroeger moest je er een gulden ingooien om te kunnen spelen maar op deze woensdag dus helemaal niks! En je kunt zoveel keer falen als mogelijk of je door ons laten verslaan. Hoe fijn kan het leven zijn?

Een kaartje bemachtigen is super simpel

Om in aanmerking te komen voor de entreebewijzen hoef je maar twee dingen te doen:

1. Premium Baas zijn of worden. Het is immers een Bazen Event.

2. Een mail sturen naar redactie@gamekings.tv met je naam en de naam van een eventuele introducée erbij.

Let op! Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want op = op. En er zijn inmiddels al veel tickets verzonden. We willen jullie optimaal laten spelen en dus houden we het bij een man of honderd. Dan heb je straks steeds een arcadekast om op te spelen. Je bent immers een Premium Baas of niet.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch