Menu Premium

Game store in UK en Game Mania verkopen DOOM Eternal voor release date

Dansky 18/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Game, zoals de naam doet vermoeden een Engelse game winkel, en Game Mania verkopen DOOM Eternal voordat deze officieel verkocht mag worden.

Game

DOOM Eternal komt aankomende vrijdag, 20 maart, uit. Voor vele komt dit als een mazzeltje want met het thuiszitten kan je, je beter vermaken met een gloednieuwe DOOM natuurlijk. En voor sommige mensen komt dit cadeautje nog veel eerder! Game, de hiervoor genoemde winkel uit het Verenigd Koninkrijk, verkoopt vanaf vandaag DOOM Eternal. Zij hebben hier, zo wordt er gesteld, goedkeuring van Bethesda voor gekregen.

Game Mania

Wees niet getreurd want ook in Nederland gebeurd dit. Game Mania heeft in een persbericht naar buiten gebracht dat ook zij DOOM Eternal én Animal Crossing: New Horizons verkopen. Vanaf donderdag 19 maart zijn zij dicht en dus zouden ze de game niet meer kunnen verkopen. De mensen die de game hebben pre-ordered hebben reeds een smsje gehad met hoe laat zij de game kunnen komen ophalen. Als je de game wilt kopen en je hebt deze niet pre-ordered dan kan je de game via de webshop bestellen en wordt deze netjes bij je thuis gebracht. Of dit ook met instemming van Bethesda en Nintendo is, dat is niet bekend. De reden hiervoor is dat natuurlijk wel: het COVID-19 virus.

Impact op fysieke winkels

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat veel winkels dicht gaan om de verspreiding van het virus in te dammen. Vooral winkels die niet-essentieel zijn, waar Game Mania bijvoorbeeld onder valt, sluiten achter elkaar de deuren. Voor gamers is dit dan weer een gigantische ramp want als je een fysieke kopie van de game hebt besteld dan sta je mooi met lege handen op 20 maart. Hierdoor zijn winkels dan ook bezig met het maximaliseren van hun winst; en geef ze is ongelijk. Ook voor hen is dit natuurlijk een gigantische klap.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch