Menu Premium

Game of Thrones sequel gaat niet gebeuren

Berry 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kan er haast niet omheen, maar het laatste seizoen van Game of Thrones is afgelopen. Nu het voorbij is betekend dit niet het einde van speculaties en verhalen rondom de toekomst van deze franchise. Daarom een kleine update met twee nieuwtjes. en PAS OP SPOILERS AANWEZIG!!

Game of Thrones producer maakt overstap naar Lord of the Rings.

Volgens bronnen bij Variety krijgt Amazon de hulp van Bryan Cogman bij het maken van hun Lord of the Rings serie. Cogman staat hoog aangeschreven vanwege zijn kennis van de Game of Thrones wereld. Eerder verschenen al de geruchten dat Cogman het schrijven van een GOT spin-off voor HBO heeft afgewezen. Nu lijkt het er dus op dat hij aan de slag gaat met een andere fantasy wereld.

Geen Arya Stark Spin-off

Het einde van de Game of Thrones finale liet veel ruimte over voor mogelijke sequels en of spin-offs. De fans hoopte al snel op een spin-off met Arya Stark, waarin zij het westen van Westeros gaat ontdekken. Maar aan deze hoop maakte HBO programmabaas Casey Bloys al snel een einde. In een reactie kwam vanuit Bloys een duidelijke nee. Bloys wilt geen personages uit de afgelopen serie overhevelen naar een nieuwe serie. Dus de kans is vrij klein dat we een spin-off of sequel gaan zien met de huidige personages/acteurs. Op dit moment is HBO al met drie spin-off series bezig, waarvan de opnames van de eerste aankomende Juni gaan beginnen.

Daarnaast zijn er ook geruchten rondom een mogelijke game op de E3. Kortom voorlopig draait de Game of Thrones franchise nog op volle toeren en is er voor de fans nog voldoende om naar uit te kijken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch