Menu Premium

‘Game of Thrones producenten werken aan Old Republic Star Wars films’

Hylke Haagsma 20/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

David Benioff en D.B. Weiss zouden mogelijk aan Star Wars films gaan werken die zich afspelen in de tijd van The Old Republic. De producenten kennen we natuurlijk van Game of Thrones. The Old Republic zagen we in games. Denk hierbij aan Star Wars: Knights of the Old Republic. Een goed idee?

The Old Republic

Het gerucht komt van Comicbook.com, zij geven aan dat Star Wars Net heeft bericht dat dat een van hun bronnen contact heeft met iemand die aan elke Disney Star Wars-film werkte 95 zeker is dat de nieuwe films zullen gaan plaatsvinden in The Old Republic. Er zou gekozen zijn voor het tijdperk omdat Disney de Star Wars-tijdslijn open wil breken en daarnaast aantrekkelijk wil zijn voor het publiek dat ook wordt aangetrokken door Game of Thrones.

Star Wars meets the Lord of the Rings

De films zouden zich honderden jaren voor de originele trilogie afspelen en het zou volgens de bron een soort crossover worden met Star Wars en the Lord of the Rings. Het filmen zou deze herfst beginnen. Geloof jij het nog? De geruchten komen slechts van 1 bron, hoewel hij in het verleden ook betrouwbaar was, kunnen we de geruchten nu niet met zekerheid bevestigen, verre van zelfs.

Wat als het waar is?

Krijgen jullie weer een beetje vertrouwen in de toekomst van Star Wars mocht dit waar zijn? Zien jullie een heel ander tijdperk wel zitten? Of krijgen jullie hier een ‘naar prequel gevoel’ van? Discussie in de comments mag! En vragen stellen ook. Wij zijn erg benieuwd waar Star Wars op de korte en lange termijn naartoe gaat. Volgende maand is de Star Wars Celebration, daar verwachten we in ieder geval nieuws over de projecten op korte termijn. Daarvoor kun je uiteraard onze site in de gaten houden, het nieuws en daarnaast ook Filmkings met Jelle en Koos.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch