Menu Premium

Game of Thrones acteur doet een boekje open over grote battle scene

Hylke Haagsma 09/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

John Bradley speelt in Game of Thrones het personage van Samwell Tarly. En in de aanloop naar het allerlaatste seizoen van de fantasy serie doet hij een boekje open over de gigantische battle scene die de serie zal gaan bevatten.

John Bradley liet zich meeslepen tijdens de gevechten

“Regisseur Miguel Sapochnik heeft zo’n forensisch gevoel voor detail dat hij het standpunt van al deze verschillende personages in zijn hoofd kan zien. Het is zo inspirerend”, zei Bradley. Bradley heeft ook een anekdote gedeeld over het filmen van de scenes. Hij zei dat hij werd meegesleept tijdens het filmen van de scenes en dingen zelf deed als een acteur die Sam waarschijnlijk niet zou hebben gedaan. “Wanneer je deze enorme vechtsequenties doet, word je soms meegesleept. Je wilt jezelf er zo goed mogelijk laten uitzien. Miguel zei tegen mij:” Ik weet dat je wilt laten zien dat je hier redelijk goed in bent. Daar is Sam niet zo goed in, “zei Bradley. “Je moet hem spelen, dus stop met zo goed te zijn!”

Ga naar EW om het volledige interview te lezen.

De allerlangste gevechtssequentie aller tijden!

Het is de krachtmeting die is geteased sinds de show jaren geleden begon. De strijd is naar verluidt de “langste achtereenvolgende gevechtssequentie die ooit is gepleegd om te filmen”, en verslaat de 40 minuten durende Helm’s Deep-veldslag uit The Lord of the Rings: Two Towers. Het filmen van de aflevering nam 11 weken nachtshoots in beslag. Volgens een rapport werkten maximaal 750 mensen de hele nacht gedurende bijna drie maanden in temperaturen onder het vriespunt en met blijvende koude regen, modder en zware wind.

Game of Thrones keert terug voor zijn achtste en laatste seizoen 14 april op HBO. En op 15 april in Nederland bij Ziggo GO. Ga jij kijken? Laat het ons weten in de comments, daar kan je ook al je vragen stellen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch