Menu Premium
Loading...

Game Boy Advance on Virtual Console April 2014 Trailer

Gamekings Redactie 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo gaat al een enorm lange tijd mee en is tot op de dag van vandaag nog steeds populair onder veel gamers. Als je al iets ouder bent, dan zal je vast nog wel te tijd herinneren van de eerste Gameboy. Een ongekleurd scherm en een koelkast van een apparaat in je hand, maar dat was juist zo enorm vet! Er zijn veel verschillende soorten Game Boy’s uitgekomen, maar één van de populairste was toch wel de Game Boy Advance. Ondertussen ligt dit al zo’n tijd achter ons, dat er al bijna mos begint te groeien op dat tijdperk. Gelukkig laat Nintendo de oude fans niet in de steek, want een heleboel ‘oude’ Game Boy Advanc- games komen naar de Wii U. Om je alvast een voorproefje te geven, komt Nintendo met de Game Boy Advance on Virtual Console April 2014 Trailer.

Nintendo zit wat hun denkwijze en games betreft toch wel op een eiland. Ze zijn met hun games namelijk iets anders dan de andere, maar dat betekent niet dat het er minder goed om wordt. In tegendeel zelfs, want de mooiste pareltjes in de geschiedenis komen toch grotendeels van Nintendo. De populairste games die onze Aziatische vrienden hebben gemaakt op de Game Boy Advance worden binnenkort beschikbaar op de Wii U en zijn dan te downloaden zijn via de E-shop. Games die je kunt tegenkomen zijn onder andere Golden Sun, Mario & Luigi: Superstar Saga, Advance Wars en natuurlijk nog een hele berg aan andere titels. Ook is het mogelijk om de games te spelen zonder dat je daarbij de televisie gebruikt, waardoor je de GBA-games dus speelt op de GamePad.

Vanaf april dit jaar gaan de GBA- games de Nintendo E-shop binnenstromen. Als je er als eerst bij wilt zijn. dan is het als fan verstandig om dit in de gaten te houden. De eerste GBA-game die zal verschijnen voor de Virtual Console is Advance Wars. Als je er dus al zin in hebt gekregen om allerlei oude games te spelen, maar je weet nog niet om precies welke games het gaat? Door het bekijken van de Game Boy Advance on Virtual Console April 2014 Trailer wordt je een stuk wijzer.

Game Boy Advance on Virtual Console April 2014 Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch