Menu Premium

Gaat Jake Gyllenhaal New York redden in de The Division-film

Karim Shehata 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game-industrie lijkt de laatste tijd aardig op weg in een poging het witte doek te veroveren. Sinds vandaag is Warcraft: The Beginning officieel te zien in de Nederlandse bioscopen, terwijl we eind dit jaar Michael Fassbender kunnen zien rondrennen in Assassin’s Creed. Het lijkt er echter op dat het hier zeker niet bij blijft, gezien Jake Gyllenhaal de hoofdrol moet gaan spelen in een The Division-film. Gaat Jake Gyllenhaal New York redden in de The Division-film?

Als de film er daadwerkelijk komt, is het antwoord op die vraag waarschijnlijk ‘ja’. Wanneer de film daadwerkelijk groen licht krijgt, blijkt het zo te zijn dat Jake Gyllenhaal niet alleen de hoofdrol speelt in de film, maar ook het stoeltje van de producent bezet houdt.

Onduidelijk is dus nog of de film er daadwerkelijk komt, maar het zou ons niets verbazen. The Division was namelijk één van de snelst en bestverkopende nieuwe IP’s ooit en haalde binnen vijf dagen ongeveer 330 miljoen dollar binnen voor Ubisoft. De game had vorige maand 9,5 miljoen geregistreerde gebruikers, waardoor je – naast de problemen die de game van Ubisoft Massive ondervindt – zou kunnen stellen dat de IP erg veel heeft opgeleverd voor Ubisoft. Het maken van een (goede) film zou dus kunnen bijdragen aan een nog groter succes voor The Division.

The Division zou overigens niet de eerste Ubisoft-film zijn waarin Jake Gyllenhaal de hoofdrol speelt. Eerder speelde hij namelijk de hoofdrol in Prince of Persia, een film die wisselend werd ontvangen. Zou jij Jake Gyllenhaal graag zien in een The Division-film?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch