Menu Premium

Gaat Half-Life tot launch Half-Life Alyx free-to-play zijn?

Lars Leeftink 21/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steam lijkt misschien wel een foutje te hebben gemaakt. Half-Life Alyx komt over twee maanden pas uit, maar het zou zo maar kunnen dat de vorige games tot die tijd free-to-play gaan zijn. En er zullen weinig mensen zijn die hier wat tegen zullen hebben. Maar is het ook zo? Feit is in ieder geval dat meerdere mensen (en dat is nog een understatement) op Steam een melding hebben gekregen die niet veel vragen achter laat.

De betreffende Steam notificatie

De mogelijk is eigenlijk geopenbaard door het feit dat er op Steam waarschijnlijk per ongeluk een notificatie werd geactiveerd. Mensen kregen massaal de volgende notificatie: Half-Life collection free to play until Half-Life Alyx launch. En het gaat hier niet om een persoon die deze melding kreeg, het zijn tal van mensen. En de melding is redelijk duidelijk. Half-Life Alyx komt in maart 2020 uit en als deze melding dus waarheid gaat worden kun je bijna twee maanden lang gratis Half-Life spelen.

Half-Life Alyx

Nog twee maanden en dan is het zover. Eindelijk weer eens een Half-Life game. Liefhebbers zullen al blij zijn dat er ├╝berhaupt weer eens een Half-Life game uit zal gaan komen. Dat het dan VR is, dat nemen mensen dan wel voor lief. Gaat dit dan eindelijk een VR game zijn waar iedereen wel tevreden over zal zijn en waar mensen niet automatisch al van moeten kotsen? Er is nog niet een apparaat of game op de markt gebracht die deze balans op de juiste manier heeft weten te vinden. Deze game zal als volgende dus een poging gaan wagen. En zelfs JJ lijkt een poging te willen gaan wagen. Hoe dan ook: de Half-Life liefhebbers zullen uitkijken naar de return van de game en ze lijken daarvoor dus alweer terug in de wereld te kunnen gaan. Gratis en voor niks.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch