Menu Premium

Tijd voor popcorn: Tomb Raider keert terug naar het witte doek

Bas Boudewijn 08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor gamefilm-liefhebbers, want met deze aankondiging lijkt het er helemaal op dat de game-verfilming weer helemaal terug is. Na eerder dit jaar Warcraft: The Begining en komende december Assassins Creed, is de hype nog niet voorbij, want Tomb Raider keert terug naar het witte doek!

Voordat je nu al richting de plaatselijke bioscoop rent om alvast in de rij te gaan liggen voor de grote première, kun je beter eerst een draagbare schuur, een hoop voedsel en een stukje grond kopen om gezeur te voorkomen. Het duurt namelijk nog tot minstens 2018 voordat we weer kunnen genieten van Lara Croft en haar, uhh, raiding-skills.

Inmiddels is ook bekend dat niemand minder dan Alicia Vikander, die je kent uit onder meer The Danish Girl, Ex Machina of The Man from U.N.C.L.E, de rol van Lara gaat vertolken. Om verwarring te voorkomen en fans teleur te stellen, is de nieuwe Tomb Raider géén sequel, maar een reboot van de eerste twee films, waarin Angelina Jolie de show stal.

De nieuwe Lara Croft-film staat gepland om op 16 maart 2018 te gaan draaien in de Amerikaanse bioscopen. Of en wanneer wij de verfilming van Square Enix’ succesreeks te zien krijgen, is nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen PlayStation 4 bezitters zich gaan opmaken voor ietwat late, maar epische speelsessies in Rise Of The Tomb Raider, die eind dit jaar dan toch naar de PS4 komt.

Kun jij niet wachten om de Zweedse actrice te zien shinen in haar rol als Lara Croft en heb jij terwijl je dit bericht las al het stuk grond naast de bioscoop gekocht om zo altijd als eerste in de rij te staan? Laat het ons even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch