Menu Premium
Loading...

Ga terug naar het winkelcentrum met Frank in deze Dead Rising 4 trailer

Sjaak Verbon 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een nieuwe bloederige trailer van Dead Rising 4. In deze Dead Rising 4 trailer is de Frank West uit de eerste Dead Rising game weer terug. Daarnaast worden we weer meegenomen naar de plek waar het allemaal begon genaamd Willamette Parkview winkelcentrum.

Frank is een freelance fotojournalist die in zijn carrière behoorlijk actief is met het volgen van diverse evenementen, waaronder ook oorlogen. Hij is duidelijk geen typische journalist, Frank is een worstelaar en staat dus zijn mannetje wel in gevechten. In de eerste Dead Rising had hij een enorme scoop te pakken, want Frank ontdekt in het dorpje Willamette de eerste zombie uitbraak ooit!

Zestien jaar na de gebeurtenissen van de eerste Dead Rising gaat Frank West weer aan de slag om de waarheid achter deze uitbraak te ontdekken. Dit keer is het voor het eerst mogelijk het complete verhaal met vier spelers tegelijk te spelen in een co-op online mode.

Dead Rising 4 komt op 6 december uit voor de PC en Xbox One. Of en wanneer de game op andere platformen zal verschijnen, is nog onbekend. Kijk jij uit om deze open world survival horror game met vier man tegelijk te spelen? Laat het allemaal hieronder weten in de comments!

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch